Děkujeme za pozornost, Nagygame is over!

Málokdo čekal, že by aktéři kauzy dostali pořádný flastr a šli do basy na několik let, ale to, že odejdou i bez podmínky, to čekal málokdo. Zproštění viny. To asi nečekali ani oni samotní, že?!

Pravda, rozsudek není pravomocný a sice můžeme doufat v zázrak a věřit, že v další instanci bude verdikt zcela opačný a běh událostí zvrátí, ale tento z Obvodního soudu pro Prahu 1 mluví za vše. Mluví o poměrech v České republice a v naší společnosti. Co všechno jsme ochotni tolerovat, co všechno je možné ve státní správě, v naší justici? A odpověď je jasná – očividně všechno.

Rozsudek říká, že se nic nestalo. K žádnému zneužití pravomocí nedošlo.

A jak k tomu ona soudkyně z obvodního soudu došla?!

To se nedozvíme – odůvodnění pro veřejnost není. Opět další věc, která je snad možná jen u nás. Ač se rozsudky vyhlašují veřejně, odůvodnění tohoto si nechala soudkyně pro sebe. Ale co, naše společnost snese všechno, ještě by se snad v tom společnost neřkuli nějaký občan začal rýpat… takže zproštění viny a bez odůvodnění a jedeme dál! Teď ještě vymyslet, jak se zbavit obvinění z krácení daně, pak vysoudit náhrady škody a bude po všem.

Děkujeme za pozornost, Nagygame is over!

Příspěvek byl publikován v rubrice články a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.