Revize kabelových přípojek? My ale žádné nemáme!

„Byli tady na revizi přípojek, nebyli jste doma, máte to na dveřích.“ „A jakých přípojek?“ „Kabelové televize a internetu.“ „My ale nemáme kabelovku. Mami, nikoho do bytu nepouštějte, nic nepodepisujte!!!!“

U.P.C. letáčekCo dodat?

Revize, odečty, kontroly toho či ono, podomním prodejcům stále funguje ten starý fígl, jak se k někomu dostat do bytu nebo jak mu vnutit smlouvu na služby, které nepotřebuje.

Ale zkuste se pak takové smlouvy zbavit. Onehdy se podařilo jednomu takovému prodejci mého tátu přemluvit ke službám mobilního operátora: 2 SIM, 2 smlouvy na 24 měsíců, aby si mohli s mámou telefonovat. Rušila jsem to několik měsíců, stálo nás to nějaké peníze, ale hlavně moře času a úsilí. A těch výhrůžek!

Od té doby jsou obezřetnější. A měli by být všichni. Ono totiž taková kontrola zásuvky na společnou anténu, tady „prosím vracím občanku, ještě  mi to tady podepište, to víte, toho papírování, programová nabídka jako máte teď, samozřejmě“… vás pak přijde pěkně draho!!!!

 

Příspěvek byl publikován v rubrice blog.idnes.cz a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.